Uterum
Slider

Vi tillverkar kompletta uterum efter dina mått.

Vi hjälper er med att ansöka om bygglov i första hand. Vi står även för totalentreprenaden och för uppbyggnaden av uterummet. Designen går vi efter era specifikationer och behov via vårat design verktyg.

Slutbesiktningnen ingår när allt arbetet är avklarat och tack vare vår sammarbetspartner Expodul, kan vi uppnå en smiding uppbyggnadsprocess med högkvalité.

Vi skapa måttanpassade uterum till ett förmånligt pris och tillverkar alla typer av modeller efter dina förutsättningar.  Med smarta lösningar och färdigkapade stommar får du en enkel montering och kan snabbare njuta av hemmets bästa rum!

En annan populär åtgärd är att bygga en pergola, antingen fristående i trädgården eller intill huset. Pergolan är som gjord för klätterväxter och ger en ombonad uteplats, samtidigt som den skyddar mot väder och vind. Skärmar och vindskydd erbjuder också smarta lösningar för dig som vill ha en uteplats i lä utan insyn. Matlagningstrenden får även genomslag i utemiljön då allt fler väljer att bygga ett utekök för sommarens bjudningar och grillkvällar.

Tidsberäkning

Det är bra att starta sitt uterumsprojekt i god tid. Det tar i regel alltid längre tid än man tror.
Normal tidsåtgång för ett komplett uterumsbygge:

Från idé till färdig lösning 1 – 2 mån
Bygglov 1 – 4 mån
Kötid till byggare 1,5 – 2,5 mån
Byggtid 1 – 4 veckor
Totaltid                                               3 – 9 mån